OPT-IN-UGC-NL

Leuk dat je lid wilt worden bij de Skyfion+ Social Club! We vragen je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat we contact met je kunnen opnemen voor jouw meest relevante producten en diensten voor UGC opdrachten.

Als je na het formulier en in de toekomst nog vragen hebt, stuur dan een e-mail naar hello@skyfionplus.com, en we zullen ons uiterste best doen om je te ondersteunen op het gebied van de Creator Economy.

Klik op "Next" om te beginnen.

(* zijn verplichte velden) 

Maak nu een verlanglijstje van je favoriete onderwerpen. Neem rustig de tijd om de lijst door te nemen en je favorieten te selecteren. Dan kunnen we contact met je opnemen (via e-mail of community kanalen) voor UGC opdrachten.

M O B I L I T E I T

S P O R T

E N T E R T A I N M E N T

 

O T H E R   T O P I C S

O T H E R   T O P I C S

Nog enkele persoonlijke details.

AVG (GDPR) Social Club Voorkeur

 


Door op de knop "Lid Worden" te klikken, stem je uitdrukkelijk in met je aangegeven AVG (GDPR) Social Club voorkeur, ons privacybeleid en je gegevensverwerking binnen ons bedrijf. Je kunt te allen tijde een e-mail sturen naar hello@skyfionplus.com om je af te melden van onze Social Club en je gegevens te laten verwijderen, of gebruik de uitschrijflink in de bevestigingsmail, die u ontvangt na aanmelding.

We verwijzen naar ons privacybeleid (Engelse versie) voor meer informatie over hoe we je privacy beschermen.